Cu totii muncim de dimineata pana seara, in cladiri inalte pline de birouri si oameni cu badge-uri. Poate nu cu totii, dar 70% din tineri si studenti aleg sa se angajeze intr-o multinationala pentru un salariu cu care isi pot plati macar chiria. Eu am ales calea delor 30% de oameni, sau femei care au multe visuri dar putin timp la dispozitie sa le traiasca. Ma numesc Ioana si vreau sa iti povestesc cum mi-am schimbat viata schimband job-ul din mediul corporativ.

La varsta de 20 de ani m-am mutat in Bucuresti pentru ca aici este locul in care poti sa ai o cariera in ceea ce iti doresti. Dar asta implica rabdare si mult efort din partea ta. Primul loc de munca pe care l-am gasit a fost intr-o cladire mare de birouri, in Pipera, alaturi de multe alte prietene de ale mele. Cu toate eram fericite si entuziasmate sa fim angajate si sa ne purtam badge-ul cu mandrie. Insa acel badge a inceput sa devina o povara. Dupa cativa ani de zile lucrate la aceeasi companie, incepi sa te gandesti cum si in cat timp iti poti permite sa iti cumperi propria ta locuinta, si poate o masina cu care sa te deplasezi mai usor fara sa fii nevoita sa stai in aglomeratia din metrou.

Cand pot sa le am pe toate acestea daca lucrez de dimineata pana seara pentru acelasi salariu? Am vrut sa fiu diferita de toate colegele mele de munca si sa imi indeplinesc dorintele cat mai repede posibil. Tocmai de aceea am ales sa imi pun calitatile mele in valoare, alegand domeniul de videochat. Asa am descoperit cel mai mare studio din Romania, Money Studio. Nu e doar cel mai mare, dar si cea mai dezvoltata companie din lume, cu o echipa de fete ce te ajuta sa te simti ca evoluezi zi de zi si poti castiga mult mai mult.

Am inceput timida dar am continuat cu incredere ca model online datorita castigurilor ce s-au inmultit in fiecare zi. E incurajator sa stii ca poti face din ce in ce mai multi bani doar daca depui mai mult efort, nu? Si uite asa am reusit sa ma bucur ca imi pot cumpara tot ceea ce aveam nevoie fara sa astept luni si chiar ani pentru a strange bani din putinul pe care il castigam intr-o corporatie. Acum desigur, am devenit un model online profesionist si realizata in viata datorita unei alegeri: aceea de a incepe cariera de la 0 in videochat si a lasa un job fara beneficii in spate.

de Dana Petrea