postare-money-studio

Cu siguranta ne-am facut remarcati in decursul celor 3 zile de AW Summit 2018. Ai facut cunostinta cu echipa MONEY Studio? Noi am avut grija ca tu sa petreci alaturi de noi cele mai frumoase momente, atat la piscina cat si la galele de premiere.

Te-am obisnuit deja cu numeroasele cadouri ce te-au intampinat pana si pe perioada summit-ului. Pungile noastre pline de surprize te-au asteptat la Registration Desk, fetele #moneygirl au facut poze cu tine la panoul nostru floral, vedeta evenimentului. Toate pozele le vei gasi si aici, pe pagina noastra de Facebook.

Ce s-a intamplat in aceste 3 zile la Mamaia? Am facut cunostinta cu tine, ne-am facut sute de poze impreuna, dar si ne-am distrat la petrecerile organizate in fiecare noapte de AW SUMMIT. White Party, Red Party, sau The Great Gatsby, oriunde ne-am simtit bine impreuna si am intalnit oamenii profesionisti din industrie.

Cel mai important este ca am dat startul verii cu cele mai bune vesti: premii si trofee castigate la AW Summit 2018. Stiai ca MONEY Studio s-a intors cu trofeul pentru “BEST EMERGING STUDIO OF THE YEAR”? Toate acestea se datoreaza performantelor noastre de inceput, echipei Money Studio, dar si modelelor care au ajuns la castiguri uimitoare inca din primele zile de angajare. Recunoasterea muncii noastre este un aspect important pentru noi pentru ca suntem prima si singura companie de videochat din lume care prospera zi de zi alaturi de modelele de top Money Studio.

Money Studio, sponsorul Platinum la AW Summit 2018, a reusit sa inoveze industria prin ceea ce ofera modelelor in cadrul celui mai mare studio de videochat. Ce ne caracterizeaza? Profesionalismul, dar si experienta echipei noastre in acest domeniu ne-au ajutat sa iti demonstram ca un inceput poate aduce rezultate neasteptate si satisfactii financiare modelelor noastre.

Pe langa premiul cel mare, echipa Money Studio a reusit sa castige si trofeele “BEST TRAINING TEAM”, “BEST COMPANY MANAGER” primit de Gabor Szafner, dar si “BEST SOCIAL MEDIA EXPERT”. Cel din urma ne arata cresterea noastra de succes in mediul online, prin strategiile de marketing aplicate cu scopul de a expune ca suntem cea mai mare companie de modele online din lume. Si da, chiar suntem!

Multumim ca ne-ati votat si sustinut, ne vedem in 2019 cu mult mai multe trofee castigate!