În România sunt sute de studio-uri de videochat, iar în ultimii ani industria de modeling online a luat amploare. Videochat-ul nu este chiar un subiect tabu. Mulți se laudă că „Suntem studio-ul numărul 1 în țară”, dar acest clasament este discutabil, deoarece situația clasamentului se modifică de la o zi la alta.

Money Studio este „prima și singura companie de videochat”. Noi ne păstrăm credibilitate. Iar Locul 1 în lume l-am câștigat nu numai datorită performanțelor modelelor #moneygirl, dar și datorită spațiului luxos creat special pentru viitoarele modele. Și tu poți fi numărul 1. Pentru că echipa de la Money Studio deține locul 1 în lume.

Ca în orice domeniu, se poate spune că la un moment dat poate interveni o plafonare, o rutină zilnică care numai oferă satisfacții. Echipa Money Studio caută perfecțiunea, este tot timpul îndreptată spre progres. Nu vrem să fim asociați ca un alt studio, ci Money Studio este prima companie de videochat din România.

În echipa noastră avem cei mai buni specialiști internaționali, oameni pregătiți în domeniu care știu că performanța cere performanță, specialiști care știu să facă diferența dintre un model internațional fără succes și un model care a ajuns să performeze într-un domeniu prin profesionalism, experiență și încredere.

La Money Studio, singurul studio de videochat din România, totul este perfect legal și sigur. Doar la noi poți avea nenumărate beneficii și avantaje personale și satisfacții profesionale.

Siguranța și transparența modelelor noastre sunt principiile de la care nu ne abatem niciodată. Oferim un contract corect și pe o perioadă mare de timp și un pachet salarial avantajos.

Datorită rezultatelor și recunoașterii internaționale a staff-ului nostru, Money Studio a reușit să ofere cele mai bune condiții de lucru cel mai luxos și elegant studio de videochat, aparatură de ultimă generație. Modelele noastre sunt vedete în fiecare zi.

Prin profesionalism și răbdare, rezultatele nu au întârziat să apară. La Money Studio, te poți dezvolta profesional și personal. Veniturile uimitoare de la o lună la alta, succesul și faima de model de videochat, dar și determinarea de a=ți atinge obiectivele alături de o echipă de renume vor fi țintele pe care vei dori să le atingi.

Să știi că nu spunem povești, avem povești de succes ale unor #moneygirl pe care le vei afla la viitorultău interviu la Money Studio. La noi dorințele se îndeplinesc!