De-a lungul anilor industria de online modeling a căpătat amploare si in România, nefiind chiar un subiect tabu. Pe piata exista sute de studio-uri de videochat, fiecare cu mai multe sau mai putine criterii sau pretentii. Daca ar fi sa comentam titlurile care se lauda cu „Suntem studio-ul numarul 1 in tara”, va spunem ca lucrurile sunt discutabile pentru ca locurile pot fi rasturnate de la o zi la alta.

Asa ca inainte de toate, noi preferam sa ne pastram credibilitatea, iar un titlu scurt si corect despre Money Studio ar fi ca este “prima si singura companie de videochat”Acest lucru ne pozitioneaza pe LOCUL 1 in lume, nu numai datorita performantelor modelelor #moneygirl, dar si multumita spatiului de lux creat special pentru urmatoarele modele #moneygirl. Din fericire, si tu vei putea face parte din echipa de modele care detine locul 1 in lume.

La fel ca in viata, si in acest domeniu a intervenit o rutina, poate chiar o plafonare vis-a-vis de tot ceea ce reprezinta aceasta industrie. Dar, pentru ca echipa Money Studio tinde spre perfectiune si progres continuu, nu doreste sa urmeze aceleasi traiectorii si acelasi stil caracteristic, devenind doar un alt studio din multime. Money Studio a adus totul la un alt nivel, devenind astfel prima companie de videochat din Romania.

Asadar, pentru ca performanta cere performanta, nu am creat doar o locatie luxoasa si de amploare, nu am venit doar cu premii care pot impresiona pe oricine, ci am adus in echipa noastra cei mai buni specialisti internationali din domeniu care pot face diferenta intre ce inseamna sa fii un model fara succes in industria de videochat si un model ce a ajuns la performante prin experienta si profesionalism.

Da, suntem primul si singurul studio de videochat din Romania care in momentul de fata iti ofera job-ul plin de avantaje si beneficii personale si profesionale dar si faptul ca totul este perfect legal si 100% sigur din orice punct de vedere.

Desi noi abordam domeniul videochat ca pe un orice alt business, suntem siguri ca majoritatea prejudecatilor nu pot fi sterse si zvonurile vor exista mereu, insa transparenta si siguranta sunt principiile de la care nu ne abatem, mizand din nou pe standarde de companie cu tot ce presupune, respectiv un contract corect si un pachet salarial plin de avantaje.

Ne mandrim cu un scop, acesta fiind numeroasele rezultate si recunoasteri pe plan international a staff-ului nostru. De aceea, Money Studio a reusit sa inoveze industria din Romania introducand oficial cele mai profesionale conditii de lucru, aparatura de inalta calitate, dar si cel mai elegant si luxos studio de videochat, unde te vei simti cu adevarat privilegiata.

Toate aceste rezultate au fost realizate datorita unei echipe de oameni ce au inovat prin profesionalism si rabdare studio-ul nostru de videochat. La Money Studio vei avea parte de cele mai bune conditii de a te dezvolta personal si profesional. Ce inseamna asta? Odata devenita model #moneygirl, esti primita intr-o echipa de experti implicati doar in a atinge succesul fiecarui model in parte. Succesul nostru este in primul rand succesul tau, venituri uimitoare ce se dubleaza luna de luna, faima ta ca model de videochat, dar si determinarea ta de a-ti atinge obiectivele alaturi de echipa Money Studio.

Daca pana in punctul asta inca esti nelamurita in privinta noastra, sa stii ca nu conturam in scris doar o poveste de Marketing sau basme pentru toate fetele care s-au visat printese, iar pentru a te convinge ca Money Studio e compania NUMARUL 1 din Romania dar si lume, te invitam la viitorul tau interviu doar la Money Studio!