postare-money-studio

Mi-a fost frica. Sincer, asta a fost primul sentiment. Era o lume noua pentru mine, despre care habar n-aveam. Dar ma saturasem de o situatie precara, de a fi intretinuta de parinti si de a sta mereu cu grija ca “aoleu, vine factura, aoleu e data in care trebuie sa platesc chiria”.

Nu am ales calea cea mai usoara, ci poate pe cea mai grea. Pentru ca am fost ca tine, speriata sa nu se profite de mine, sa nu fiu interpretata gresit, sa nu fiu judecata si sa nu devin un paria al societatii.

Si am pasit in studio, la Money Studio si inca de cand am cunoscut persoanele din spatele acestui business, ca trebuie sa fim constienti cu totii ca este un business enorm la nivel international, mi-au trecut grijile.

Am simtit din prima ca pot avea incredere, ca voi fi respectata si tratata corect, ca voi fi privita cu admiratie pentru curaj, pentru indarjirea mea de a reusi prin fortele proprii.

Nu am stiut la ce sa ma astept, dar prima mea experienta in lumea asta a videochat-ului a fost sa iau cina cu un client, virtual vorbind. Daaa, cina. Un domn impecabil, foarte citit, cu multi bani, dar singur. A vrut sa “ciocnesc” (tot virtual) un pahar de vin cu el si sa vorbim. Despre America, despre Europa, despre visuri, despre muzica. A fost ca la o prima intalnire, cand incerci sa te cunosti cu noul partener.

Nu am facut nimic gresit, nu ma simt vinovata, murdara si nu imi e rusine de ceea ce fac. Se spune ca “banii nu aduc fericirea”, dar uite ca exact asta fac in cazul unor persoane, fie ca vorbim de fantezii sexuale sau de o simpla interactiune cu o persoana necunoscuta cu care poti sa fii tu asa cum esti, fara masca. Iar banii din videochat mie imi aduc liniste. Nu ma stresez, nu traiesc de pe o zi pe alta, ci ma bucur de viata si de tot ceea ce banii pot aduce: haine frumoase, o masina buna si propriul meu apartament.