Lucreaza cu o echipa formata doar din femei

Money Studio este o companie “feminista” – de ce? Personalul este format doar din femei tocmai pentru a te simti confortabil. Si in plus, vei descoperi, asta daca nu stiai deja, cata putere detine o femeie prin atuurile ei: atractie, fizic, intuitie, rabdare si determinare.

Brand-ul tau personal: Devii un #STAR in online

Poti sa iti construiesti brand-ul personal in online, castigand fani in intreaga lume, lucru care iti va aduce premii si multe zerouri in propriul cont.

Teambuilding

Relaxare, spa, sejururi in destinatii frumoase ti le oferim doar tie pentru ca intelegem efortul pe care il depui la locul tau de munca. De aceea, Money Studio te recompenseaza periodic cu 2-3 zile pe care le poti petrece la munte sau la mare, alaturi de echipa noastra.

Propriul hairstilist

Credeti sau nu, in videochat conteaza mai mult abilitatea de a comunica si empatiza decat de a detine doar frumusetea fizica. Chiar daca nu ai dobandit pana acum multe cunostiinte de engleza, noi iti sarim in ajutor cu lectii de limba engleza pentru a te perfectiona la nivel de comunicare. Nu te speria, avansezi mai rapid alaturi de noi decat pe cont propriu.

Propriul make-up artist

Glamour este cuvantul ce defineste Money Studio si ne mandrim cu asta! Cine nu ar vrea sa iti evidentieze frumusetea printr-un machiaj reusit in fiecare zi la locul de munca? La Money Studio vei avea parte de make-up artisti cu o experienta de peste 10 ani in arta machiajului.

Beauty Corner

Locul in care iti va face placere sa te privesti in oglinda este chiar la dispozitia ta! Salonul nostru propriu iti sta la dispozitie cu hairstilisti, make-up artisti pentru a avea cel mai reusit look in fata camerei.

Schimbare de look

Ai nevoie de o schimbare de look sau de stil? La Money Studio gasesti sfaturile necesare si vei descoperi tot ce ai tu nevoie pentru a avea aspectul mult visat.

Asigurare de sanatate la clinici private

Cel mai important aspect pentru noi este starea ta de sanatate iar colaborarea noastra iti va acoperi cel mai bine toate nevoile tale de sanatate. Odata devenita #moneygirl, vei beneficia de asigurare de sanatate la cele mai prestigioase clinici din Bucuresti, unde vei fi privilegiata cu solutii si tratamente personalizate.