Pe principiul ca perfectiunea nu exista sau e relativa, cu siguranta se vor auzi voci care vor spune ca nu exista un job perfect. Insa tinand cont ca timpul e cea mai pretioasa resursa, noi afirmam ca acest loc de munca iti va aduce doar avantaje. E usor sa te convingem, trebuie doar sa ne vizitezi.

Flexibilitate

Flexibilitate si intr-un fel libertatea de a alege programul tau de munca. Doar Money Studio iti va da posibilitatea de a alege zilele in care vei lucra si intervalul de lucru. Avantajul acestui job de model de videochat este ca tu singura iti poti alege sa lucrezi dintre doua ture de lucru, dimineata sau seara.

Castiguri uimitoare

In niciun alt job nu vei putea reusi sub 30 de ani. Cu munca ta in domeniul de videochat, in doar cateva luni reusesti sa castigi indeajuns de multi bani pentru a-ti deschide propriul tau business in moda, salon de frumusete, sau chiar si in domeniul imobiliar. Si nu vei mai visa cu ochii inchisi – poti si vei castiga foarte bine, asa ca masina mult dorita o sa apara, apartamentul in chirie va disparea si va deveni al tau, dressing-ul se va umple si grijile se vor evapora. Aa, da, si o sa folosesti des hashtag-urile #holiday & #travel!

Comisioane si bonusuri uimitoare

Bucură-te de încasări de până la 75% cu MONEY STUDIO!

Ai cunoștințe minime de limbă engleză, o atitudine mereu pozitivă și o motivație puternică? Atunci ești ceea ce căutăm! Dorim să te avem alături, iar pentru asta îți oferim un comision de până la 75% din încasările tale. Cum?

Comisionul standard brut este de 50% , la care se adauga :

– 2% daca activezi on-line peste 90 de ore in acea perioada

– 5% daca lucrezi peste 100 de ore in acea perioada

– 10% daca lucrezi peste 120 de ore in acea perioada

– 2% daca venitul depaseste 5.000$ in acea perioada

– 5% daca venitul depaseste 10.000$ in acea perioada

– 5% daca te afli in echipa de modele ale acestui studio de videochat timp de 12 luni complete

-10% daca te afli in echipa de modele ale acestui studio de videochat timp de 24 luni complete

*Bonusurile acestea se pot aduna (cu exceptia primelor trei , desigur ), astfel incat orice model poate totaliza un comision de pana la 75%!

Te-am convins că aici este locul tău? Intră în echipa noastră și îți vom oferi cele mai mari avantaje din industrie.

Lectii de Engleza

Credeti sau nu, in videochat conteaza mai mult abilitatea de a comunica si empatiza decat de a detine doar frumusetea fizica. Chiar daca nu ai dobandit pana acum multe cunostiinte de engleza, noi iti sarim in ajutor cu lectii de limba engleza pentru a te perfectiona la nivel de comunicare. Nu te speria, avansezi mai rapid alaturi de noi decat pe cont propriu.

Confidentialitate

Fiind inca un domeniu destul de controversat pentru oamenii care refuza sa aiba viziuni mai ample asupra vietii, confidentialitatea fiecarui model este discutata o data cu semnarea contractului. Nu exista dubii in aceasta privinta. Suntem aici pentru tine!

Legalitate

Videochatul este complet legal in Romania. Legea care demonstreaza acest fapt este 196/2003, modificata ulterior de legea 496/2004. Asadar, daca ai depasit varsta de 18 ani, ai dreptul legal si liberul arbitru de a alege sa activezi ca model de videochat. Ne vedem la interviu!

Training de specialitate

Te angajam si fara experienta in domeniu, fara un CV cu „n” ore de practica si calificari. La fel de important este si faptul ca nu este necesar sa astepti ani intregi pentru a putea avansa economic. Formarea continua consta in a lucra la propria persoana si evolutia zilnica atat din punct de vedere al culturii generale, cat si al atitudinii si limbajului non-verbal.

Noi te invatam cum sa faci multi bani chiar din prima luna, mai simplu si mai rapid.