Job perfect

Pe principiul ca perfectiunea nu exista sau e relativa, cu siguranta se vor auzi voci care vor spune ca nu exista un job perfect. Insa tinand cont ca timpul e cea mai pretioasa resursa, noi afirmam ca acest loc de munca iti va aduce doar avantaje. E usor sa te convingem, trebuie doar sa ne vizitezi.

1. Flexibilitate

Flexibilitate si intr-un fel libertatea de a alege programul tau de munca. Doar Money Studio iti va da posibilitatea de a alege zilele in care vei lucra si intervalul de lucru. Avantajul acestui job de model de videochat este ca tu singura iti poti alege sa lucrezi dintre doua ture de lucru, dimineata sau seara.

2. Castiguri uimitoare:

In niciun alt job nu vei putea reusi sub 30 de ani. Cu munca ta in domeniul de videochat, in doar cateva luni reusesti sa castigi indeajuns de multi bani pentru a-ti deschide propriul tau business in moda, salon de frumusete, sau chiar si in domeniul imobiliar. Si nu vei mai visa cu ochii inchisi ā€“ poti si vei castiga foarte bine, asa ca masina mult dorita o sa apara, apartamentul in chirie va disparea si va deveni al tau, dressing-ul se va umple si grijile se vor evapora. Aa, da, si o sa folosesti des hashtag-urile #holiday & #travel!

3. Comisioane si bonusuri uimitoare

Nu e imposibil sa faci inca din prima luna 10.000 $. Veniturile tale depind in mare masura de implicarea si de abilitatile fiecarui model de a avea mai mult decat un simplu small talk. La capitolul #bonusuri, jobul perfect presupune motivatia potrivita pentru a te autodepasi in fiecare clipa. Tocmai de aceea, pe langa lucrurile esentiale precum produse de styling si electronice, excursii si vacante, noi oferim si posibilitatea rapida de a avea o masina noua si, evident, locuinta ta. Suntem aici pentru tine!

4. Lectii de Engleza

Credeti sau nu, in videochat conteaza mai mult abilitatea de a comunica si empatiza decat de a detine doar frumusetea fizica. Chiar daca nu ai dobandit pana acum multe cunostiinte de engleza, noi iti sarim in ajutor cu lectii de limba engleza pentru a te perfectiona la nivel de comunicare. Nu te speria, avansezi mai rapid alaturi de noi decat pe cont propriu.

5. Confidentialitate

Fiind inca un domeniu destul de controversat pentru oamenii care refuza sa aiba viziuni mai ample asupra vietii, confidentialitatea fiecarui model este discutata o data cu semnarea contractului. Nu exista dubii in aceasta privinta. Suntem aici pentru tine!

6. Legalitate

Videochatul este complet legal in Romania. Legea care demonstreaza acest fapt este 196/2003, modificata ulterior de legea 496/2004. Asadar, daca ai depasit varsta de 18 ani, ai dreptul legal si liberul arbitru de a alege sa activezi ca model de videochat. Ne vedem la interviu!

7. Training de specialitate

Te angajam si fara experienta in domeniu, fara un CV cu ā€žnā€ ore de practica si calificari. La fel de important este si faptul ca nu este necesar sa astepti ani intregi pentru a putea avansa economic. Formarea continua consta in a lucra la propria persoana si evolutia zilnica atat din punct de vedere al culturii generale, cat si al atitudinii si limbajului non-verbal.

Noi te invatam cum sa faci multi bani chiar din prima luna, mai simplu si mai rapid.

Vreau sa devin o #Moneygirl

Mesaj trimis cu succes!

Iti vom raspunde cat mai repede posibil.

Mesajul nu a putut fi trimis!

Te rugam sa incerci din nou, mai tarziu.