Pe principiul ca perfectiunea nu exista sau e relativa, cu siguranta se vor auzi voci care vor spune ca nu exista un job perfect. Insa tinand cont ca timpul e cea mai pretioasa resursa, noi afirmam ca acest loc de munca iti va aduce doar avantaje. E usor sa te convingem, trebuie doar sa ne vizitezi.

Flexibilitate

Flexibilitate si intr-un fel libertatea de a alege programul tau de munca. Money Studio iti va da posibilitatea de a alege zilele in care vei lucra si intervalul de lucru. Avantajul acestui job de model de videochat este ca tu singura iti poti alege sa lucrezi dintre doua ture de lucru, dimineata sau seara.

job-perfect-money
job-perfect-money

Castiguri uimitoare

In niciun alt job nu vei putea reusi sub 30 de ani. Cu munca ta in domeniul de videochat, in doar cateva luni reusesti sa castigi indeajuns de multi bani pentru a-ti deschide propriul tau business in moda, salon de frumusete, sau chiar si in domeniul imobiliar. Si nu vei mai visa cu ochii deschiși – poti si vei castiga foarte bine, asa ca masina mult dorita o sa apara, apartamentul in chirie va disparea si va deveni al tau, dressing-ul se va umple si grijile se vor evapora. Aa, da, si o sa folosesti des hashtag-urile #holiday & #travel!

Comisioane si bonusuri

Bucură-te de încasări de până la 65% cu MONEY STUDIO!

Ai cunoștințe de limbă engleză, o atitudine mereu pozitivă și o motivație puternică? Atunci ești ceea ce căutăm! Dorim să te avem alături, iar pentru asta îți oferim un comision de până la 65% din încasările tale. Cum?

Comisionul standard brut este de 50% , la care se adauga :

– 5% daca lucrezi peste 100 de ore in acea perioada

– 2% daca venitul depaseste 5.000$ in acea perioada

– 5% daca venitul depaseste 10.000$ in acea perioada

– 5% daca te afli in echipa de modele ale acestui studio de videochat timp de 12 luni complete

*Bonusurile acestea se pot aduna (cu exceptia primelor trei , desigur ), astfel incat orice model poate totaliza un comision de pana la 65%!

Te-am convins că aici este locul tău? Intră în echipa noastră și îți vom oferi cele mai mari avantaje din industrie.

job-perfect-money
job-perfect-money

Lectii de Engleza

Credeti sau nu, in videochat conteaza mai mult abilitatea de a comunica si empatiza decat de a detine doar frumusetea fizica. Chiar daca nu ai dobandit pana acum multe cunostiinte de engleza, noi iti sarim in ajutor cu lectii de limba engleza pentru a te perfectiona la nivel de comunicare. Nu te speria, avansezi mai rapid alaturi de noi decat pe cont propriu.

Confidentialitate

Fiind inca un domeniu destul de controversat pentru oamenii care refuza sa aiba viziuni mai ample asupra vietii, confidentialitatea fiecarui model este discutata o data cu semnarea contractului. Nu exista dubii in aceasta privinta. Suntem aici pentru tine!

job-perfect-money
job-perfect-money

Legalitate

Videochatul este complet legal in Romania. Legea care demonstreaza acest fapt este 196/2003, modificata ulterior de legea 496/2004. Asadar, daca ai depasit varsta de 18 ani, ai dreptul legal si liberul arbitru de a alege sa activezi ca model de videochat. Totodata vei încasa transparent banii într-un cont bancar românesc , in baza unui contract declarat ce asigura posibilitatea de a accesa un credit bancar, asigurare medicală și vechime in câmpul muncii. In același timp noi ne ocupam de plata taxelor și impozitelor către stat lunar, pentru a te scuti de cozi interminabile și drumuri prin oraș.

Training de specialitate

Te angajam si fara experienta in domeniu, fara un CV cu „n” ore de practica si calificari. La fel de important este si faptul ca nu este necesar sa astepti ani intregi pentru a putea avansa economic. Formarea continua consta in a lucra la propria persoana si evolutia zilnica atat din punct de vedere al culturii generale, cat si al atitudinii si limbajului non-verbal.

Noi te invatam cum sa faci multi bani chiar din prima luna, mai simplu si mai rapid.

job-perfect-money

Vezi la MoneyStudio, de ce sa alegi cel mai tare Job Videochat !

  Job Videochat și modelele nu au fost afectate de perioada pandemiei, nici de cea a carantinei. Astfel, creșterea câștigurilor este direct proporțională cu faptul că în întreaga lume tot mai mulți oameni au lucrat de acasă și au fost online mult mai mult decât înainte de pandemie.
  În consecință, cererea de job videochat a crescut semnificativ și putem fi aproape siguri că, într-o situație viitoare de acest tip, chatul video va fi una dintre industriile care nu numai că poate supraviețui, ci chiar prosperă în această perioadă. După cum știți deja, există modele pentru job videochat pentru adulți și non-adulți. Foarte puțini știu că poți face job videochat non-adult, care interzice nuditatea de orice fel.
  Nu toată lumea care discută cu un model vrea să vadă nuditate sau manifestări sexuale, dar vrea să socializeze, pe scurt, să vorbească cu cineva pentru a scăpa de frustrări, chiar și de singurătate.

  Conform datelor furnizate de diferite studiouri de chat video, studio cu plata la zi care au început în această industrie în timpul pandemiei au câștigat mult mai mult decât cele care au început activitatea pentru prima dată înainte de pandemie.
  Prin urmare, este foarte important contextul în care s-au angajat într-un studio cu plata la zi. Practic, criza financiară de orice fel, în legătură cu pandemia, a dus la un boom de job videochat.
  Deși starea de urgență a adus cu sine impedimente prin regulile stabilite, precum numărul de angajați permiși la un moment dat în același loc sau restricțiile de circulație, studio cu plata la zi au luat măsuri prin care, pe de o parte, au respectat legea și pe de altă parte, au asigurat continuitatea activității modelelor.
  Astfel, modelele de la Money Studio au continuat să lucreze în liniște și să câștige bani pentru job videochat.

Job videochat - loc de muncă stabil chiar și în perioadele de criză

  Job videochat este un job care poate fi realizat și de acasă. Este într-adevăr mai confortabil să lucrezi de acasă, dar există și alte aspecte care sunt adesea dificil de stăpânit, precum echipamentele utilizate, probleme tehnice, decorațiuni adecvate, conexiune puternică la internet, clienții fideli ai studioului, dar și pentru studio cu plata la zi.
  Prin munca din studio pentru job videochat, toate acestea dispar și modelul scapă de un stres incredibil, putându-se concentra doar asupra aspectelor legate strict de activitatea sa online.
  Nu se vor simți efectele negative ale izolării din cauza stării de urgență. Este clar că o nouă situație precum pandemia poate apărea în orice moment și este de dorit să vă adaptați rapid la circumstanțe și să luați măsuri în timp. Una dintre aceste măsuri poate fi angajarea ca model de chat video. Job videochat este un loc de muncă care asigură un venit foarte mare.

  Un job videochat asigură și siguranța unui loc de muncă stabil, chiar și în condiții extreme, cum ar fi o urgență sau o alertă. Nu este bine să ai prejudecăți și, cel mai bun lucru dacă întrebi, este să fii informat permanent despre anunturi joburi videochat.
  Internetul este o sursă puternică și cuprinzătoare de informații care trebuie utilizată corect pentru un job videochat. Chatul video nu înseamnă automat ceea ce gândesc cei mai mulți care văd anunturi joburi videochat. Nu este și nu este normal să asociați automat ideea unui model de chat video cu activitatea unei actrițe de film pentru adulți. Un astfel de job videochat pentru non-adulți este interzisă nuditatea.
  În acest caz, totul se rezumă la discuții pe diverse teme cu vizitatorii dvs. de profil: probleme sociale, condițiile meteorologice, probleme financiare, viața sexuală sau amoroasă sau chiar noțiuni de filozofie, relații de familie.

Un studio cu plata la zi, alegerea celor care vor succes cu un job videochat!

  Studio cu plata la zi oferă o activitate sigură pentru orice model care urmărește anunturi joburi videochat. Un studio cu plata la zi oferă, de asemenea, și siguranța modelelor, înlăturând teama de a afla familia ce fac.
  Ne referim la faptul că modelul nu vrea să știe familia, prietenii sau cunoștințele ce face. Motivul este unul simplu: prejudecățile pe care le au unele persoane, și de care nu putem scăpa prea ușor sau prea curând. Din fericire, studio cu plata la zi are sisteme prin care modelul poate bloca accesul la profil.
  Nici lipsa de experiență nu trebuie să fie un impediment dacă ați văzut anunturi joburi videochat. Este firesc să vă fie frică de necunoscut, din cauza lipsei de experiență, dar fiecare model primește sfaturi de la modele cu experiență pentru un job videochat și se depun toate eforturile pentru a ajuta fiecare nou model să scape de frică.

  Este normal să nu știi de la început ce înseamnă un studio cu plata la zi și ce oferă pentru o nouă angajare. Este normal să nu vă cerem încă de la început să fiți profesionistă, mai ales dacă știm că sunteți nouă la un studio cu plata la zi.
  Avem răbdare și perseverență, asigurându-ne, printr-o comunicare directă bună și continuă cu fiecare model, că aflăm grijile sau perplexitățile fiecărei persoane și odată identificate aceste lucruri, găsim o modalitate de a le rezolva astfel încât stresul modelului să fie minim chiar inexistent. Nu trebuie să aveți teama că nu veți fi plătit la timp.
  În plus, noi suntem un studio cu plata la zi. Având un contract de muncă sunteți complet acoperit de latura legală a activității dvs. deoarece toate sumele câștigate de dvs. sunt impozitate conform legilor în vigoare și, în consecință, nu aveți nicio grijă.

Cand aplici la anunturi joburi videochat este importantă atitudinea pozitivă

  Anunturi joburi videochat sunt pentru cei care doresc o viață grozavă și care doresc să aibă succes. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de construirea bogăției, majoritatea oamenilor se concentrează doar pe o parte a ecuației, pe venitul imediat, atunci când înțelegerea cheltuielilor dvs. este la fel de importantă. Începeți fiecare zi cu o atitudine pozitivă.
  Un stil de viață sănătos implică o gândire pozitivă asupra lucrurilor și eliminarea oricăror gânduri negative din mintea ta dacă te hotărăști să urmezi anunturi joburi videochat. Gândurile și sentimentele pozitive au efecte benefice asupra întregului corp.
  Motivați-vă adoptând idei bune, citiți cărți motivaționale. Printre multe alte aspecte, un model de top are o bază de cunoștințe cu adevărat solidă legată de cultura generală. Mulți vizitatori care vin în contact cu dvs. vor să aibă pe cineva cu care să vorbească.

  Încercați să urmați mesele principale ale zilei dacă lucrați într-un studio cu plata la zi. Este dificil pentru noi toți să ne facem timp pentru micul dejun dimineața, dar putem găsi opțiuni pentru a nu-l omite.
  Odihna este unul dintre cele mai importante aspecte ale unui stil de viață sănătos chiar și atunci când te duci la un interviu pentru anunturi joburi videochat. Somnul insuficient înseamnă un nivel scăzut de energie și productivitate, iar în timp poate fi dăunător organismului.
  În activitatea ta ca model la un studio cu plata la zi, aspectul și starea ta de spirit contează foarte mult. Pentru că trebuie să arăți bine în fața camerei având un job videochat, pentru a arăta că ai grijă de tine, pentru că oricine discută cu tine observă toate aceste detalii și este din ce în ce mai pretențios la imaginea afișată de model.

job videochat
studio cu plata la zi
anunturi joburi videochat