Stiti copilul ala model cu o coronita pe cap la fiecare sfarsit de an scolar si cu multe diplome de la diferite concursuri in sertare? Eu sunt. Fetita data drept model de catre vecini in fata copiilor lor, adolescenta mereu ascultatoare, adultul care a invatat pe branci la facultate si mai apoi femeia care s-a inhamat la un job de 8 ore cu un salariu prost platit. Nu e o poveste rupta din basme, ci o realitate des intalnita in societatea romaneasca.

M-am conformat o perioada, am lucrat ca secretara la o firma de IT, am suportat toanele si nervii sefilor, am inchis ochii la arogantele colegilor mai sus pusi, alinandu-ma cu gandul ca intr-o zi voi creste, nu numai in ani, ci si in cariera.

Pana cand m-am trezit si mi-am dat seama ca eu nu vreau sa fiu banala, nu vreau sa fiu in rand cu lumea si sa merg dupa turma.

M-am provocat sa ies din tipar si sa devin din fetita cu 10 pe linie, femeia cu multe zeroruri in cont.

Nu m-am luat dupa nimeni, nu m-am lasat ingrozita de prejudecati, nu am fost limitata. Am gasit o oportunitate de care am profitat. Si da, am intrat in lumea videochat-ului.

Inainte sa aruncati cu pietre si sa ma bagati imediat la categoria de prostituata, vreau sa priviti altfel lucrurile: “fac niste oameni fericiti”. Eu singura, cu ajutorul unui ecran, cu mintea deschisa si cu gandul la propriul meu viitor. Nu fac sex cu nimeni pe bani, ci ofer placere virtuala si indeplinesc fanteziile unor persoane instarite, cu imaginatie bogata, cu dorinte si cu frici sa le indeplineasca cu femeile de langa ei (in cazul in care acestea exista).

De ce sa nu profit de mine? Eu sunt atuul meu principal, eu pot, eu stiu sa vorbesc engleza la perfectiune, eu stiu sa raspund la multe intrebari de cultura generala, eu vreau sa ies din tipar.

Si asta fac. Si nu regret deloc. Sunt puternica, stiu ce vreau si sunt fericita cu decizia mea.

Money Studio imi ofera siguranta, confort si o situatie financiara pe care as fi castigat-o probabil in vreo 10 ani ca secretara, in timp ce aici o castig in cateva luni.