Calatoreste-ti visul! Asta ar fi sfatul pe care il impartasesc cu orice femeie. Traieste, iubeste si calatoreste. Orice bilet spre o noua destinatie este o experienta frumoasa, si devine mult mai frumoasa cand ti-o oferi chiar tu, din propriile tale venituri. Cum ajungi sa castigi bani si pentru vacantele mult visate? Nu e greu si nici imposibil. Eu iti ofer secretele mele pentru a deveni cea mai devotata calatoare.

La varsta de 27 de ani am ales experientele de viata si sa lupt pentru a-mi construi un viitor sigur. Asta ce inseamna? Inseamna ca peste cativa ani ma voi trezi in propria casa, avand masina mea, si cumparand bilete de avion pentru city break-uri sau chiar vacante in destinatii indepartate. Iubesc sa calatoresc, cred ca ti-ai dat seama de asta. Si mai mult iubesc ca dupa calatoriile mele lungi si dese, sa am unde sa ma intorc, acasa. De aceea mi-e usor acum, dupa un timp in care am ales sa lucrez ca model online, sa imi permit vacantele mult visate. Am reusit sa imi ating obiectivele primordiale pentru a avea un trai usor si siguranta zilei de maine.

Totul a inceput inca din facultate, cand traiam intr-un Bucuresti constant hranit de aceleasi activitati, aceeasi oameni, si tot aceleasi locuri unde alegi sa te relaxezi dupa o saptamana de munca. Si tu lucrezi 5 zile din 7 pentru zilele linistite de weekend? Cu siguranta vrei o schimbare, vrei sa vezi alte parti ale lumii, alte orase pline de istorie si cultura, si alte civilizatii. Iti poti imagina cum este sa traiesti diferit zilele de weekend fata de prietenele tale? Te poti urca in avion si destinatia va fi noua ta casa pentru 2 zile sau mai mult.

Te asigur ca toate acestea sunt posibile daca iti doresti indeajuns de mult. Cariera mea ca model online m-a ajutat sa castig atat de mult incat fiecare zi din viata mea e plina de momente diferite, in locuri diferite, petrecute cu persoanele importante. Asadar, daca te intrebi cat am ajuns sa castig la Money Studio, iti pot spune ca mai mult decat ma asteptam.

Acest job mi-a daruit libertatea sa fac ceea ce iubesc. Si ce frumos este sa vii la munca motivata de dorintele tale, in special dupa un weekend petrecut la shopping in Milano, pe strazile din Paris, sau de mana cu iubitul tau in frumosul oras, Roma.

Vrei sa devenim partenere de calatorii? Mai intai, hai sa fim colege moneygirls si imediat ne vom planui cele mai spectaculoase vacante impreuna.

de Diana Manea