postare-money-studio

Pentru ca suntem cei mai mari si cei mai buni, iti oferim cel mai tare concurs de pana acum! Cea mai mare companie de modele online, Money Studio, iti ofera sansa sa castigi venituri la care nici nu indrazneai sa visezi pana acum. Asadar, incepem anul 2019 cu un nou concurs, de data aceasta unul si mai mare! Ti-am pregatit premii in valoare de 150.000 EURO si o multime de surprize pe tot parcursul anului. Suna tentant, nu? Vino la studioul nostru si demonstreaza tuturor ca tu poti fi marea castigatoare!

Vom fi alaturi de tine pe drumul ce iti va schimba viata si te vom ajuta la fiecare pas pentru ca tu sa te poti bucura de succes si sa faci performante! Cu sustinerea noastra vei reusi sa atingi cele mai mari incasari si sa te pozitionezi in topul modelelor de succes, ce la finalul anului vor fi premiate.

Te-am facut curioasa? Sa iti spunem ce premii am pus la bataie!

Un Porsche Cayenne de 100.000 EURO – te-ai visat vreodata la bordul unui bolid de lux? Ei bine, noi avem grija ca visul tau sa devina realitate. Noul model Porsche Cayenne 2019 va deveni al tau daca vei atinge cele mai mari incasari.

Un sejur de lux in NEW YORK in valoare de 15.000 EURO- Cu Money Studio iti poti indeplini visul american! Fii printre putinii norocosi ce se pot plimba pe Times Square. Demonstreaza-ne ca poti fi cea mai buna iar noi te vom trimite in Statele Unite ale Americii!

Shopping de 5.000 EURO la MILANO – Credem ca rafinamentul si luxul te caracterizeaza si de aceea ne dorim sa fii pusa in valoare ca o adevarata diva. Iti oferim sansa sa ai o garderoba de invidiat si sa porti cele mai consacrate brand-uri. Castiga si fugi la shopping!

Si asta nu este tot! Anul 2019 iti va aduce o multime de concursuri si premii valoroase pe care stim ca ti le doresti. City Break-uri, telefoane, haine scumpe si bijuterii de lux. Toate acestea… LUNAR! Da, ai auzit bine! Vrei sa participi si tu la concursurile anului 2019? Vino in echipa Money Studio si fii tu urmatoarea castigatoare!