postare-money-studio

Anul 2018 a reprezentat pentru intreaga echipa MONEY STUDIO inceputul succesului! Pentru prima data in Romania, modelele online au fost premiate cu cele mai mari venituri. Au participat la cel mai mare concurs al anului 2018 si au castigat premiile la care au visat.

Au fost puse la bataie premii in valoare de 140.000 EURO! Un MERCEDES BENZ CLA de 50.000 EURO, o vacanta de lux in CARAIBE de 10.000 EURO si o super sesiune de shopping la cel mai exclusivist magazin, CAPODOPERA, in valoare de 5.000 EURO. Toate acestea pentru cele mai de succes modele Money Studio!

Au dat dovada de ambitie, si-au depasit limitele si au reusit sa intre in top, atingand cele mai mari incasari, iar pentru asta noi le-am rasplatit. Succesul lor a fost premiat chiar inainte de Craciun. Datorita celei mai mari companii de modele online ele au reusit sa isi vada visul cu ochii si sa se bucure de succes!

Vrei si tu sa fii premiata? Anul 2019 iti aduce un nou concurs! Devino model online la Money Studio si intra in cursa celor mai tari premii ale anului. Ce punem la bataie? Premii in valoare de 150.000 EURO! Te-am facut curioasa? Vino la studioul nostru, participa la marele concurs si lasa-te premiata de noi si pe tot parcursul anului! Ti-am pregatit multe, multe suprize lunare. Nu mai sta pe ganduri si vino la un interviu. Tu poti fi urmatoarea castigatoare!