postare-money-studio

Modelele Money Studio au participat la cel mai mare concurs din Romania si au castigat premiile la care ai visat. Au dat dovada de ambitie si au reusit sa atinga cele mai mari incasari, iar pentru asta noi le-am rasplatit cu cele mai mari venituri. Vrei sa alfi ce au castigat?

1) Un MERCEDES BENZ CLA in valoare de 50.000 EURO
Cel mai de succes model si-a vazut visul cu ochii! S-a pozitionat pe primul loc in clasament si a primit un premiu pe masura. Acum ea se bucura din plin de masina visurilor!

2) O VACANTA DE LUX IN CARAIBE de 10.000 EURO
Un model de-al nostru se numara printre putinii norocosi ce pot ajunge intr-un paradis exotic. A reusit sa ocupe locul al doilea si sa castige vacanta exclusivista in Caraibe.

3) SHOPPING de 5.000 EURO la CAPODOPERA
Pentru cea de pe locul al treilea, un vis a fost implinit! O super sesiune de shopping in valoare de 5.000 EURO la cel mai exclusivist magazin din Bucuresti. Acum ea si-a reinnoit garderoba si se bucura de articole vestimentare ale celor mai renumite branduri.

Datorita celei mai mari companii de modele online, ele au reusit sa isi vada visul cu ochii si sa se bucure de succes! Vrei si tu sa fii ca ele? Devino model online la Money Studio si participa la noul concurs al anului 2019. Ti-am pregatit premii in valoare de 150.000! Tu ce mai astepti?