postare-money-studio

In luna decembrie ne-am bucurat de primul Craciun MONEY STUDIO! Am impodobit bradul si am decorat frumos locatia impreuna cu modelele de succes. Am ras, am povestit in jurul bradului si ne-am bucurat impreuna de atmosfera magica a sarbatorilor de iarna!
Ce s-a intamplat in aceasta perioada? Ne-am cunoscut mai bine, ne-am facut sute de poze impreuna, ne-am distrat si bineinteles ne-am bucurat de cadourile si surprizele pregatite de studio. Am avut grija ca tu sa petreci alaturi de noi cele mai frumoase sarbatori. Si cel mai important… Am incheiat anul sarbatorind succesul si le-am oferit celor mai bune modele premiile anului 2018.
Un an plin de evenimente, de reusite si de performante online. Multe provocari, multe premii castigate prin care v-am demonstrat tuturor ca nu suntem un studio oarecare, ci, cea mai mare companie de modele online. Acesta a fost motivul pentru care am sarbatorit.
Christmas Party – Sampanie, muzica si multa distractie. Intreaga echipa MONEY STUDIO s-a bucurat de petrecerea de Craciun. Ne-am amuzat, ne-am distrat si totul a fost filmat!
Vrei sa iei parte si tu la urmatoarea petrecere Money Studio? Vino in locatia noastra sa ne cunoastem si sa iti prezentam viitoarea ta echipa!