Job perfect

Pe principiul ca perfectiunea nu exista sau e relativa, cu siguranta se vor auzi voci care sa spuna ca nu exista un job perfect si ca nu prea poate fi asta. Insa tinand cont ca timpul e cea mai pretioasa resursa, noi afirmam ca acesta e jobul perfect.

1.Flexibilitate

Flexibilitate si intr-un fel libertate personala. Poate ca te sperie ideea de corporatie si cu siguranta ai auzit ca toti cei din multinationale lucreaza mereu peste program. Doar Money Studio va permite sa aveti libertatea personala si sa plecati acasa fara sa va mai sune telefonul sau sa primiti inca 10 email-uri, cu urgente de rezolvat.

2.Accesibilitate

Esti angajata fara experienta in domeniu si fara un CV cu „n” ore de practica si calificari. La fel de important este si faptul ca nu este necesar sa astepti ani intregi pentru a putea avansa economic. Noi te invatam cum sa faci multi bani chiar din prima luna, mai simplu si mai rapid.

3.Formare continua

Credeti sau nu, in videochat conteaza mai mult abilitatea de a comunica si empatiza fata de frumusetea fizica. Formarea continua consta in lucrul la propria persoana si evolutia zilnica atat din punct de vedere al culturii generale, cat si al atitudinii si limbajului nonverbal.

4.Look impecabil

O femeie ingrijita este pe buna dreptate admirata si plina de incredere in atuurile ei. Noul tau job in acest domeniu este probabil unicul care te va face sa te simti zilnic cu adevarat femeie. O minte frumoasa si un corp ingrijit sunt pachetul ideal, iar la Money Studio ai parte de un tratament remarcabil.

5.Confidentialitate

Fiind inca un domeniu destul de controversat pentru oamenii care refuza sa aiba viziuni mai ample asupra vietii, confidentialitatea fiecarui angajat este discutata o data cu semnarea contractului. Nu exita dubii in aceasta privinta. Suntem aici pentru tine!

6.Legislatie

Videochatul este complet legal in Romania. Legea care demonstreaza acest fapt este 196/2003, modificata ulterior de legea 496/2004. Asadar, daca ai depasit varsta de 18 ani ai dreptul legal si liberul arbitru de a alege sa activezi ca model de videochat. Ne vedem la interviu!

7.Salariu si bonusuri perfecte

Nu e imposilil sa faci inca din prima luna 5000 $. In functie de implicarea si mai ales de abilitatile fiecareia de a comunica mai mult decat intr-un simplu small talk depind veniturile tale. La capitolul #bonusuri, jobul perfect presupune motivatia potrivita pentru a te autodepasi in fiecare clipa. Tocmai de aceea pe langa lucruri banale precum produse de styling si electrocasnice, excursii si vacante, noi oferim si posibilitatea rapida de a avea o masina noua si evident locuinta ta. Suntem aici pentru tine! It’s the #PerfectJob, darling!

Aplica job