Despre noi

Titluri precum „Industria de videochat a explodat” sau „Romania este pe primele locuri in lume in domeniu” sunt la ordinea zilei pe multe site-uri de stiri.

Fie ca vorbim despre presa de scandal, care inca vede activitatea noastra ca pe un paravan pentru activitati dubioase, lucru total fals, fie ca vorbim despre presa economica sau de business... subiectul videochat este intalnit peste tot.

Si pentru ca tot am ajuns la partea de business, da, videochat-ul este un business de succes, la fel ca oricare altul. Asa cum si televiziunea, de exemplu, este un business care castiga bani si datorita audientei vedetelor ei, la fel si videochat-ul face bani prin prisma imaginii unor persoane, dar prin audienta in online, in cazul de fata.

Daca ar fi sa comentam alte titluri care se lauda cu „Suntem studioul numarul 1 in tara”, va spunem ca lucrurile sunt discutabile pentru ca locurile pot fi rasturnate de la o zi la alta.

Asa ca inainte de toate preferam sa ne pastram credibilitatea, iar un scurt titlu si corect despre Money Studio ar fi ca “este prima si singura corporatie de videochat din Romania”.

Da, suntem primul si singurul studio de videochat din Romania care in momentul de fata este un corporate business. De aici reiese clar si primul avantaj, dar si cel mai important, anume ca totul este perfect legal si 100% sigur din orice punct de vedere.

Desi noi abordam subiectul ca pe un orice alt business, suntem siguri ca prejudecatile majoritatii nu pot fi sterse si zvonuri vor exista mereu, insa transparenta si siguranta sunt principiile de la care nu ne abatem mizand din nou pe standarde corporate cu tot ce presupune un contract corect si un pachet salarial plin de avantaje.

Cu incredere ne mandrim si sustinem cu tarie ca avem cele mai bune rezultate din industrie, motiv pentru care ne propunem sa ramanem top corporate business, iar alaturi de ceilalti jucatori romani sa fim un important contribuitor la bugetul de stat, asta in conditiile în care estimarile arata ca vorbim la nivel national de o afacere de cateva de milioane de euro, anual, in industrie.

Daca pana in punctul asta inca aveti dubii si neclaritati in privinta noastra, sa stiti ca nu conturam in scris doar o poveste de PR sau basme pentru toate fetele care s-au visat printese, iar ca sa va convingeti ca e un corporate la propriu, va invitam sa urmariti video-ul de prezentare al companiei:

Aplica job