Beneficii

Se spune ca in Romania ar exista in jur de 5000 de studiouri de videochat, noi nu vrem sa fim inca unul in plus, ci UNICUL, de asta Money Studio este singura corporatie de videochat din tara. Te invitam sa intri in lumea asta pentru ca:

1.Vei lucra la singura corporatie de videochat din Romania

Asta inseamna contract de munca, program flexibil, conduita de respectat, un spatiu de lucru impecabil, aparatura avansata si un mediu placut.

2.Iti vei indeplini dorintele

Nu le vei lasa notate in minte si vei visa la ele – poti si vei castiga foarte bine, asa ca masina mult dorita o sa apara, apartamentul in chirie va disparea si va veni al tau, iar dressing-ul se va umple si grijile se vor evapora. Aa, da, o sa folosesti des hashtag-urile #holiday & #travel!

3.“Who run the world? Girls!”

Money Studio este o corporatie “feminista” – de ce? Personalul este format doar din femei tocmai pentru a te simti confortabil si pentru a fi in ton cu versurile lui Beyonce. Si in plus, vei descoperi, asta daca nu stiai deja, cata putere detine o femeie prin atuurile ei: atractie, fizic, intuitie, rabdare si determinare.

4.Devii un #STAR in online

poti sa iti construiesti brand-ul personal in online, castigand fani in intreaga lume, lucru care iti va aduce premii si multe zerouri in propriul cont.

Aplica job