postare-money-studio

Ai auzit de provocarea anului ?

Money studio lanseaza un concurs cu premii in valoare de 140.000EURO.

Ce castigi?

  1. Mercedes Benz CLA – In valoare de 50.000 Euro
  2. vacanta exotica in Caraibe – in valoare de 10.000 Euro
  3. Voucher de cumparaturi la magazinul Capodopera – in valoare de 5.000 Euro
  4. Apartament la cheie – in valoare de 75.000 Euro

 

Ce trebuie sa faci?

Suni si iti dai intalnire cu noi pentru un interviu!

Suntem pe locul 1 in domeniu de videochat si iti castigam si tie increderea prin avantajele pe care ti le oferim direct din primele zile de angajare.

Asadar, ne-am gandit sa facem si noi un concurs. Tare ne bucuram cand vedem cate femei care ne trec pragul isi redescopera pofta de viata si vrem sa oferim oportunitatea aceasta cat mai multor persoane din categoria sexului frumos.

Intr-o societate bazata pe competitie, concursuri si premii fictive, sau chiar inexistente, MONEY STUDIO lanseaza o competitie reala si unica in Romania.

Vrem sa te scoatem din zona de comfort si sa inveti cum poti face bani, simplu si rapid. Vrem sa uiti de compromisuri, de pusculite, de visuri naruite, de planuri amanate de la un an la altul, vrem ca de azi tu sa faci ceea ce iti doresti!

Indrazneste sa faci un pas cu adevarat important in ascensiunea ta catre o viata lipsita de griji, de neajunsuri si hai sa iti dam premiile! Practic, noi am pregatit pentru tine rampa de lansare pentru o viata asa cum ai visat intotdeauna.

 

De ce oferim premii atat de mari ?

Money Studio este prima companie de videochat din lume, care exceleaza pe toate planurile, motiv pentru care, o sa demonstram ce ne diferentiaza de celelalte studiouri.

Respectam sexul frumos si ne dorim ca toate femeile sa aiba sansa de a deveni independente si stabile financiar, iar pentru ca noi avem reteta perfecta pentru toate acestea, premiile pe care le oferim sunt doar un teaser la ceea ce vei putea dobandi.

Daca cheia apartamentului este la tine, daca te vedem plimbandu-te la volanul masinii de la noi sau in vacanta exotica din Caraibe atunci munca noastra este rasplatita. Money Studio este o companie care ofera cele mai bune conditii de munca, alaturi de oameni profesionisti care te vor indruma spre un succes online ca model de videochat, dar si satisfactia ca ai ales cel mai bun job.

Nu uita, job-ul trebuie sa iti acorde doar motive in plus de implinire, atat financiare cat si personale.

Noi te invatam cum sa faci multi bani chiar din prima luna, mai simplu si mai rapid.

Esti mai aproape ca oricand sa obtii toate aceste lucruri, programeaza-ti chiar astazi interviul pentru un viitor cum ai visat!